Diana Safta

Contact Details

Diana Safta

Diana Safta

Sunt un psiholog activ, cu un master în psihologie clinică. Am experiență în diferite abordări psihologice - Terapie Cognitiv-Comportamentală, Terapie Schemelor (individuală, pentru copii și adolescenți, pentru cupluri, etc.), Terapie Sistemică și, de asemenea, experiența a zeci de cursuri, ateliere, retreaturi de practici șamanice, retreaturi de liniște în mindfulness, meditații și cărți, deoarece sunt un "dependent de învățare".

Toată această experiență este acum adusă cu deschidere, bunătate și compasiune, dezvoltate în munca mea personală, în fiecare sesiune de terapie cu fiecare persoană cu care am șansa să mă conectez. După o carieră interesantă în lumea artei, am început să înțeleg că sufeream profund și nu găseam niciun sens în viața mea, iar după divorțul meu, am început să caut mai adânc în propria mea durere și să încep călătoria mea personală în multe forme diferite de terapie. Am devenit conștientă de traumele din copilărie, care erau încă foarte vii în mine și influențau toate deciziile pe care le luam în viața mea.

Cu Compassionate Inquiry am avut ocazia să ajung la un nivel foarte profund al traumei și să eliberez mecanisme vechi de coping și obiceiuri și să mă vindec într-o stare mai profundă, după ce am fost în psihoterapie timp de mai mult de 8 ani. Încă practic propria mea terapie, extensiv și intensiv, deoarece consider acest proces un angajament față de sine pentru a te vindeca și a crește. Compassionate Inquiry m-a dus la un nivel diferit de conștiință și îmi place să practic întruparea, să mă simt conectată cu mine însămi și cu oamenii deschiși să experimenteze sesiuni de terapie.

Ofer sesiuni online prin Zoom și în persoană în București, România, și aștept cu nerăbdare să lucrez cu dumneavoastră.

Practitioner Info

Limbi vorbite
română, engleză, italiană, franceză
Profesie
Psiholog
Specialități
Dependențe, ADHD, Adopție, Anxietate, Codependență, Cupluri, Depresie, Divorț, Jocuri de noroc, Tezaurizare, Boli, Infidelitate, LGBTQI2+, Obezitate, Refugiați, Stimă de sine, Autoagresiune, Stres

Location

Contact Information

Adresă
Bucharest, Romania

Contact Practitioner

Scroll to Top