Ines Raluca Dumitriu

Contact Details

Ines raluca dumitry

Ines Raluca Dumitriu

Ines este o luptătoare curajoasă, perseverentă și neînduplecată. Cu toate acestea, a trebuit să accepte înfrângerea în războiul împotriva corpului său, care dura de mai bine de douăzeci de ani. La fiecare lovitură pe care o aducea, corpul ei răspundea cu bunătate, răbdare și dragoste. Și, în cele din urmă, Ines a înțeles că prietenul ei de lungă durată dorea compasiune, vindecare și pace.

Acum este un Flow Coach certificat și instructor Nirvana Fitness. Lucrează cu instrumente și abordări care ajută la eliberarea energiei vechi și a traumei din corp și la procesarea emoțiilor puternice și a credințelor limitative. Își ajută clienții să aducă mai multă ușurință și sens în viața lor.

Compassionate Inquiry a fost piesa lipsă a puzzle-ului pe care niciodată nu a știut că o pierduse. A fost dragoste la prima vedere. Călătoria a fost neașteptată și plină de evenimente, făcând-o să privească mai adânc în sufletul ei și să se conecteze mai bine cu adevăratul ei sine. Acum este pregătită să-și trăiască viața la maxim și să fie o contribuție pentru oamenii care aleg să lucreze cu ea.

Ines este, de asemenea, practicant Reiki, romancieră și mamă a unui copil și a unei pisici.

Practitioner Info

Limbi vorbite
română, engleză
Alte training-uri certificate
Program de Mentorat în Compassionate Inquiry finalizat
Certificat de Flow Coach
Certificat de instructor Nirvana Fitness
Certificat de Consilier pentru Dezvoltare Personală
Profesie
Psiholog

Location

Contact Information

Adresă
Iași, Romania

Contact Practitioner

Scroll to Top