Mirabela Butiri

Contact Details

Mirabela Butiri

Mirabela Butiri

Am fost pasionată de psihologie încă din copilărie. Am început să urmez visul meu de a studia psihoterapia în 2010, am obținut o licență în Psihologie și, după absolvirea altor cursuri, am devenit psihoterapeut autorizat. Am fost instruit în diferite discipline cum ar fi: Psihoterapia Integrativă, Terapia Schemelor, Compassionate Inquiry, Sistemele Interne de Familie (IFS), și sunt în prezentă în formare în Experiență Somato-Emoțională (Somatic Experiencing) și în Coaching de Viață cu Intervenții Strategice.

De când s-a născut copilul meu, am devenit și mai interesată de psihologia copilului și am urmat o formare specifică, obținând certificări în două modalități de parenting: Aware Parenting și Positive Discipline.

Abordarea mea se bazează în primul rând pe o relație sigură client-terapeut și combină Compassionate Inquiry cu celelalte modalități în care sunt instruită. În sesiunile cu clienții mei explorăm și experimentăm împreună, corpul, mintea, inima, ne reconectăm cu sinele autentic, vindecăm rănile și găsim noi căi de a merge înainte și de a fi mai buni în viață.

Ofer sesiuni individuale de psihoterapie în practica mea privată, atât online, cât și față în față. Lucrez cu oameni din întreaga lume, apreciind diversitatea culturală și asemănările umane.

Practitioner Info

Limbi vorbite
română, engleză
Alte training-uri certificate
Instruire în Compassionate Inquiry
Program complet de Mentorat în Compassionate Inquiry
Psihoterapie Integrativă
Terapia Schemelor
Tratarea PTSD complex prin Terapia Schemelor
Cercul Online al Sistemelor Interne de Familie
În formare în Experiență Somato-Emoțională (Somatic Experiencing)
În formare în Coaching de Viață cu Intervenții Strategice
Profesie
Psiholog
Specialități
ADHD, Anxietate, Depresie

Location

Contact Information

Adresă
Bucharest, Romania

Contact Practitioner

Scroll to Top