Abordarea Compassionate Inquiry aduce siguranță în explorarea sinelui, a prezentului și a trecutului. Poate fi folosită pentru a accelera vindecarea indivizilor, a comunităților și a societății.

Observă-ți postura și zonele de tensiune sau relaxare din corpul tău. Ce simți în prezent? Ce emoții se ascund sub suprafață, așteptând să fie observate? Ce dorește să fie exprimat?

Abordarea noastră de Investigare Compassionată te sprijină în dezvoltarea unei relații autentice cu tine însuți. Ne dăm seama că sursa principală a suferinței este deconectarea noastră de la cele mai adânci părți ale ființei noastre, adesea cauzată de traumele din copilărie și trans-generaționale. Cu atenția potrivită, această conexiune poate fi restabilită.

Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul sănătății, terapeut, coach, educator sau cineva pregătit să crească, Compassionate Inquiry te poate ajuta să recunoști că disputele, disfuncțiile, dependențele, anxietățile, depresiile și modelele relaționale au apărut într-un anumit punct al vieții tale ca mecanisme de adaptare care te-au ajutat să supraviețuiești. Odată ce înțelegi acest lucru, ai putea realiza că aceste adaptări nu definesc cine ești tu.

Ceea ce ești tu este ființa ta, esența ta, care este pură, liniștită, conștientă și întreagă. Nu poate fi niciodată deteriorată sau ruptă.

Prin utilizarea abilă și plină de compasiune a întrebărilor, Practicianul CI îți oferă o oglindă a experienței tale, permițându-ți să te vezi clar, poate pentru prima dată. Intenția este de a investiga fiecare situație și răspunsul tău la ea, astfel încât să poți înțelege dinamica subconștientă și originea acesteia.

A pune întrebarea potrivită în momentul potrivit poate debloca o viață întreagă de suprimare și poate deschide uși către exprimare, creativitate, bucurie și libertate. Ne-ar plăcea să te sprijinim în această călătorie, să fim martori la dezvoltarea ta și să experimentăm ce este posibil. Atunci când fiecare dintre noi face acest lucru, întreaga lume beneficiază.

Bine ai venit în comunitatea globală a Compassionate Inquiry

Dr. Gabor Maté & Sat Dharam Kaur ND

Programe educaționale

Cercurile Compassionate Inquiry sunt grupuri de suport online deschise persoanelor peste 18 ani. Concepute pentru a iniția procesul de auto-examinare, aceste sesiuni de 10 săptămâni te vor ajuta să-ți accepți și să-ți exprimi emoțiile, să accesezi înțelepciunea corpului tău și să-ți integrezi trecutul. Oferind instrumente de neprețuit pentru auto-reglare și vindecare, Cercurile Compassionate Inquiry îți vor permite să prosperezi în prezent și să te deschizi către o viață de conexiune, libertate și bucurie.
Fiecare Cerc este condus de un Practician Certificat în Compassionate Inquiry.

Alege unul dintre terapeuții noștri profesioniști foarte calificați și începe-ți călătoria în Compassionate Inquiry astăzi.

Acești terapeuți au completat Programul de formare profesională de un an, cu 330 de ore de pregătire, precum și un Program de Mentorat de 6 luni și o Evaluare de certificare. Ei provin dintr-o varietate de medii, având diferite niveluri de formare și experiență anterioară.

Scroll to Top