Înregistrează-te la cursul scurt autoghidat în Compassionate Inquiry

Suntem încântați să vă invităm să participați la cursul scurt online autoghidat în Compassionate Inquiry. Acest curs a fost conceput pentru ca abordarea Compassionate Inquiry să fie mai accesibilă pentru profesioniștii din domeniul sănătății care nu se pot dedica programului profesional intensiv de formare. Este, de asemenea, și pentru persoanele care nu sunt de profesie terapeuți sau care nu lucrează cu oameni, dar care sunt interesați de munca lui Gabor.

Folosind Compassionate Inquiry, vei putea să descoperi nivelul de conștiință, climatul mental, presupunerile ascunse, memoriile implicite și stările corporale care formează mesajele reale din spatele cuvintelor.

Învață de la Gabor…

Ai fost influențat de învățăturile lui Dr. Gabor Maté?

Nu rata șansa de explorare interioară profundă și experimentează o introducere în Compassionate Inquiry, o abordare terapeutică puternică, dezvoltată de Dr. Gabor Maté, pentru vindecarea traumei și înțelegerea afecțiunilor mentale și fizice.

Cursul scurt conține peste 20 de ore de video și prezentări și este compus din următoarele:

 • Înregistrare completă, în 4 părți, a unui workshop de 2 zile în Compassionate Inquiry cu Gabor, în Vancouver 2018
 • Transcrieri ale workshop-ului
 • 8 prezentări video în care Sat Dharam prezintă aspecte generale ale învățăturilor lui Gabor legate de Compassionate Inquiry, inclusiv documente în format pdf pentru fiecare dintre ele
  8 prezentări video în care Sat Dharam prezintă aspecte generale legate de practica Compassionate Inquiry, respectiv 9 calități de dezvoltat de către terapeuți, 22 abilități de folosit și 17 pași care pot fi folosiți pentru explorare. De asemenea, sunt disponibile și documente în format pdf pentru fiecare din aceste prezentări.
 • Încă 10 conversații înregistrate în care Gabor folosește abordarea Compassionate Inquiry cu participanți la workshop, precum și transcrieri ale acestor conversații.
 • Resurse în format pdf care pot fi descărcate, inclusiv o hartă a abordării Compassionate Inquiry, o listă de cărți recomandate, o listă de referințe, și altele.
 • Pentru a proteja intimitatea participanților la workshop, video-urile din acest curs pot fi doar vizualizate, nu și descărcate.
 • Cursul este autoghidat și nu include facilitare.
 • O prezentare a conținutului celor 8 module poate fi găsită aici.
 • Accesul la curs este nelimitat.

Cine poate aplica?

 • Profesioniși din domeniul sănătății precum și persoane care nu lucrează cu oameni.
 • Având în vedere că este autoghidat, poți studia și integra informațiile în ritmul tău.
 • Poți începe oricând.

Lucrezi cu o echipă de profesioniști care ar beneficia de învățăturile din programul scurt Compassionate Inquiry?

Aplică pentru un pachet de grup împreună cu echipa ta și îți vom pune la dispoziție unul sau mai mulți educatori în Compassionate Inquiry pentru a-ți ghida echipa pe parcursul programului.

Pentru informații generale, vă rugăm să trimiteți un email la adresa: 

online.ro@compassionateinquiry.com

Înregistrează-te:

Taxa de înregistrare: $350 CAD
Nu se oferă reduceri, burse sau rambursări ale taxei.

Acest curs este diferit de programul profesional de formare în Compassionate Inquiry. Nu se oferă discount-uri pentru programul lung de formare dacă ai făcut acest curs scurt.

Scroll to Top