Întrebări frecvente

Întrebări generale

Cum mă loghez/Cum accesez platforma online a trainingului?

Pentru a accesa platforma noastră, te rugăm să urmezi acest link https://ro.compassionateinquiry.com/login și să introduci adresa de email și parola pe care le-ai folosit atunci când ai achiziționat cursul.

Cum îmi schimb parola?

Dacă primești mesajul că parola este incorectă, se poate să nu fi introdus corect datele de conectare. Te rugăm să încerci din nou, asigurându-te că informațiile sunt corecte. Dacă această problemă persistă, te rugăm să-ți schimbi parola urmând acest link: https://ro.compassionateinquiry.com/password/new
Linkul general de accesare a platformei este https://ro.compassionateinquiry.com/login

Pot să mă conectez, dar nu pot să văd modulele cursului. Ce trebuie să fac?

E posibil să vezi modulele cu mesajul „Urmează în curând”. De regulă, acest lucru este implicit atunci când începi un nou curs. Dacă crezi că acest lucru este incorect și că modulele ar trebui să fie accesibile, te rugăm să ne contactezi la online.ro@compassionateinquiry.com.

Nu mai primesc emailurile importante legate de curs. Cum pot să mă reabonez?

Te rugăm să intri pe această pagină pentru a te re-abona la platforma noastră online de curs. În anumite situații, această re-abonare se poate să nu fie suficientă și să mai fie nevoie de pași suplimentari. Te rugăm să trimiți un email la online.ro@compassionateinquiry.com, pentru a-ți confirma re-abonarea.

Am probleme cu plățile sau aș dori să am un plan de plată personalizat

Toate întrebările legate de plăți trebuie adresate la online.ro@compassionateinquiry.com.

Înscrierile la cursul de formare Compassionate Inquiry

Cum știu dacă mă calific pentru formarea Compassionate Inquiry?

Te rugăm să intri aici pentru a vedea care sunt condițiile pentru a te califica pentru Trainingul Profesional.

Ce ar trebui să conțină CV-ul meu și Scrisoarea de recomandare? Este nevoie să fie în limba română?

Scrisoarea de recomandare și CV-ul ar trebui să fie în limba engleză sau în limba română.

Te rugăm să incluzi în CV-ul tău orice informație despre educația sau experiența profesională ce are legătură cu domeniul consilierii sau a lucrului cu oamenii.

Scrisoarea de recomandare trebuie să fie scrisă de un profesionist împreună cu care ai lucrat sau cu care ai luat contact direct timp de doi ani sau mai mult. Scrisoarea ar trebui să menționeze motivele pentru care te potrivești pentru acest training, capacitatea de a gestiona pacienții, experiența și rezultatele în acest domeniu, precum și caracteristicile personale care ar putea să te ajute în această călătorie.

Exemple de profesioniști care ar putea să scrie scrisoarea de recomandare:

 • Psihoterapeuți
 • Profesioniști în domeniul sănătății mintale
 • Profesioniști în domeniul sănătății
 • Profesionişti aliaţi din domeniul sănătăţii
 • Medici
 • Medici naturopați
 • Coachi și instructori de fitness
 • Consilieri în domeniul adicțiilor
 • Șamani care lucrează cu plantele
 • Lucrători sociali
 • Terapeuți și instructori de yoga
 • Profesori de meditație
 • Educatori
 • Vindecători tradiționali
 • Terapeuți care lucrează cu psihedelice

Pentru participanții la formarea profesională:

Întrebări frecvente atunci când începi trainingul

Aceste întrebări apar și în secțiunea Descărcări din modulul introductiv, pe pagina de orientare cu Sat Dharam.

1. Nu știu cine este facilitatorul grupului meu online sau când are loc întâlnirea bilunară.

Un email de bun venit ți-a fost trimis, cu titlul „Bun venit la Programul de formare profesională Compassionate Inquiry”. Te rugăm să-ți verifici inbox-ul, dar și folderul Spam. Dacă nu găsești emailul, te rugăm să trimiți un mail la contact online.ro@compassionateinquiry.com. 

2. Când va avea loc prima întâlnire?

Prima întâlnire este menționată în emailul de bun venit. 

3. Ce vom face în prima noastră întâlnire Zoom?

Prima întâlnire Zoom este prima întâlnire bilunară facilitată a grupului. Ne vom concentra pe a ne cunoaște, vei primi informații importante despre orientarea în cadrul cursului și pe stabilirea echipelor de practică. Vom avea timp și pentru întrebări și răspunsuri.

4. Trebuie să parcurgem materialele din Modulul 1 înainte de prima întâlnire bilunară pe Zoom?

Nu trebuie să parcurgi materialele Modulului 1 înainte de prima întâlnire. După prima întâlnire pe Zoom, vei avea la dispoziție două săptămâni să parcurgi aceste materiale, iar apoi vom revizui Modulul 1 în detaliu în cadrul celei de-a doua întâlnire bilunară facilitată. Vei avea acces la materialele din Modulul 1 pe parcursul întregului an.

5. Sunt agitat pentru că pare că niciun coleg nu este disponibil pentru practică la orele la care sunt eu disponibil.

Agitația este de înțeles, când vezi că orele propuse de ceilalți nu se aliniază cu ale tale, dar în acest moment nu este motiv de îngrijorare. Fiecare dintre participanți a fost rugat să completeze un document cu disponibilitatea lor. Cu toate acestea, orele disponibile pot fi flexibile pentru unii dintre voi. În prima întâlnire pe Zoom veți discuta despre cine este mai mult sau mai puțin flexibil, astfel încât să găsiți împreună o soluție.

6. Am fost nevoit să schimb ora în documentul ”Programator pentru grupele de practică„. Sper că nu e problemă.

Te rugăm să editezi așa cum ai nevoie, astfel încât informația să fie adusă la zi. Mulțumim!

7. Am încercat să-mi adaug disponibilitatea în Programatorul pentru grupele de practică, dar nu am știut cum să salvez documentul, astfel încât să fie văzut și de ceilalți.

Nu este nevoie să salvezi documentul. Google face asta automat.

8. Ce să fac după ce îmi adaug numele și datele/orele în Programatorul pentru grupele de practică?

Îți mulțumim că ai completat documentul! Vom folosi informația pe care ne-ai furnizat-o pentru a crea echipele de lucru. După ce le vom stabili, la prima întâlnire pe Zoom vei fi invitat să-i contactezi pe ceilalți membri ai echipei și să începeți să creați diade/triade pentru sesiunile săptămânale de lucru. Până atunci, te rugăm să te familiarizezi cu materialele de curs, inclusiv cu cele pdf aflate în secțiunea de Orientare, dacă nu ai făcut-o deja. Cel mai important lucru înainte să începi este să te familiarizezi cu platforma online de învățare și cu materialele din secțiunea de Orientare.

9. Ce sunt diadele/triadele?

Diadă = 2 persoane care vor lucra pe rând ca client, apoi ca terapeut (60 de minute de practică/întâlnire). Triadă = 3 persoane care vor lucra, pe rând, ca terapeut, client și observator (90 de minute de practică/întâlnire). Vom vorbi despre aceasta, inclusiv despre structura diadelor/triadelor, la prima întâlnire bilunară, a cărei zi și oră este indicată în scrisoarea de bun venit.

10. Ce este o echipă de practică?

O echipă de practică este formată din cca. 6 persoane care fac parte din același grup bilunar. Fiecare grup este format din 2-3 echipe de lucru. Diadele și triadele se formează dintr-o echipă de lucru. Membrii echipelor de lucru vor fi persoanele principale cu care vei practica CI timp de un an.

11. Aș putea să am mai multe informații despre întâlnirile bilunare și cele săptămânale?

Întâlnirile bilunare facilitate se țin împreună cu colegii tăi și cu facilitatorul CI. Se întâmplă odată la două săptămâni, în ziua și la ora desemnată în scrisoarea de bun venit. 

Întâlnirile săptămânale – acestea sunt grupuri mai mici de practică (diade și triade). Te vei întâlni cu colegii tăi pentru sesiuni de practică CI.

12. Cum pot să găsesc documentele pdf / descărcabilele pentru Modulul 1 și pentru celelalte module?

Pentru a accesa materialele descărcabile din fiecare modul, mai întâi dai click pe modul și cauți apoi în partea de introducere a modulului respectiv, intitulată Orientare cu Sat Dharam.

Pentru a accesa conținutul (pdf) fiecărui modul, trebuie să dai click pe Orientarea cu Sat Dharam.

Pentru a vedea materialele descărcabile, va trebui să dai scroll și să cauți în partea dreaptă a paginii.

Important: dacă ești pe un device mobil, găsești materialele descărcabile în josul paginii, sub transcrierile complete.

13. De ce nu pot să completez chestionarul pentru Ghidul de Practică de la finalul fiecărui modul, dacă am ieșit și am revenit?

Trebuie să completezi toate întrebările deodată.

14. Cât timp avem la dispoziție pentru a revizui fiecare modul?

Două săptămâni. Fiecare modul începe odată la două săptămâni, lunea, dar te poți întoarce la modul oricând după aceea, pe parcursul anului. Vom revizita fiecare modul de trei ori în timpul cursului de un an, abordându-le cu un accent diferit de fiecare dată.

15. Cum pot să accesez grupul de Facebook și forumul online?

Grupul de Facebook

Dacă vrei să intri în grupul nostru de Facebook România, acesta este linkul: https://www.facebook.com/groups/620090166930470/

Ți se va cere să scrii numele facilitatorului și grupa (de exemplu, iunie 2024) pentru a intra în grup.

16. Trebuie să folosesc Facebook-ul? 

Nu este esențial să intri în grupul de Facebook, pentru că știm că unii dintre voi nu folosesc Facebook.

Totuși, este un forum util pentru a cunoaște mai mulți oameni din program, pentru a discuta despre module și pentru a împărtăși perspective și experiență pe măsură ce înaintăm.

17. Am avut unele probleme cu vizionarea videoclipurilor. Nu merg sau se opresc. Există vreo modalitate prin care videoclipurile pot fi descărcate și vizionate offline?

În colțul din dreapta jos al fiecărui videoclip sunt 3 pictograme. Cel din mijloc, care arată ca un mic soare, este pentru setări. Când dai click pe acesta, poți seta și „calitatea”. Dacă alegi cel mai mic număr pentru calitate, acesta va avea cel mai rapid timp de redare. Din cauza naturii personale a interviurilor din videoclipuri și pentru a proteja confidențialitatea acestor persoane, videoclipurile pot fi vizionate numai în platformă.

18. La cine să apelez pentru suport tehnic

Mai întâi, verifică dacă întrebările tale își găsesc răspuns în această secțiune. Pentru asistență tehnică legată de conținutul cursului sau de comunicare, te rugăm să trimiți un e-mail la john@compassionateinquiry.com și să ne acorzi câteva zile să răspundem.

Pentru întrebări legate de Zoom, centrul de asistență Zoom te poate ajuta: https://support.zoom.us/hc/en-us 

19. Vreau să mă mut într-un alt grup, în altă zi și la o altă oră. Pe cine contactez?

Acest lucru este posibil doar în primele 4 săptămâni ale programului. Dacă este nevoie să schimbi grupul, te rugăm să o contactezi pe Andra la andra@compassionateinquiry.com 

20. Sunt puțin emoționat și îngrijorat în legătură cu începerea cursului

Este de așteptat un pic de stres, deoarece este mult material de parcurs, mai ales la început. Observă stresul și nu-l considera greșit. Este inevitabil să simți asta în timp ce navighezi pe acest drum. Totul va deveni clar pe măsură ce mergi mai departe. Nu ezita să pui întrebări.

22. Cum ar trebui să organizez materialul?

În fiecare modul, există mai multe pdf-uri de descărcat și/sau printat. Salvează fișierele în foldere în computer, etichetate Compassionate Inquiry Modulul 1, Compassionate Inquiry Modulul 2 etc. Îți recomandăm să și printezi materialele și să le păstrezi într-un biblioraft, folosind 8 separatoare pentru a separa cele 8 module.

23. Care este politica de anulare?

Acesta este un program experiențial cu un număr limitat de locuri disponibile. Dacă dorești să te retragi din program, ți se va acorda o rambursare completă, minus o taxă de anulare de 250 USD, dacă anulezi până la 4 săptămâni după data de începere a cursului anunțată. Nu sunt permise rambursări mai târziu de 4 săptămâni de la data începerii cursului, fără excepții.

Întrebări generale despre curs

Cum accesez cursul?

Înainte de începerea cursului, îți vom trimite linkul pentru a accesa platforma de formare online. Te rugăm să salvezi acest link, pentru a avea acces ușor.

Linkul pentru a vă autentifica la cursul online este ro.compassionateinquiry.com/login

Te rugăm să salvezi pagina intitulată Orientare curs cu Sat Dharam, care se află în modulul Introducere. Această pagină este utilă pentru a o accesa sau a reveni la ea, deoarece conține majoritatea materialelor descărcabile pentru curs. Te rugăm să citești și răspunsul la următoarea întrebare pentru detalii.

Cum accesez materialele descărcabile?

Iată cum poți găsi fișierele PDF și materialele descărcabile pentru modulul de introducere și modulele ulterioare:

Pe prima pagină a platformei, vei vedea Programul de formare profesională. Pentru a accesa conținutul introductiv, trebuie să:

 1. Dai click pe Introducere: Bun venit la curs
 2. Vei vedea videoclipul lui Gabor, dar nu și PDF-urile
 3. Dai click pe Orientare curs cu Sat Dharam, care este chiar sub Introducere curs cu Gabor
 4. Vei vedea fișierele PDF situate în partea dreaptă a ecranului, sub videoclipuri.

Acest proces este același pentru a accesa materialele descărcabile pentru fiecare modul. Materialele descărcabile sunt întotdeauna pe a doua pagină a secțiunii de introducere a modulului respectiv, intitulată Orientare cu Sat Dharam. Numai după ce dai click pe videoclipul de orientare al fiecărui modul cu ea, vei vedea PDF-urile după derulare în josul paginii, în partea dreaptă.

Important: Dacă ești pe un dispozitiv mobil, materialele descărcabile vor fi chiar în partea de jos a paginii, sub transcrierea completă.

Pe măsură ce parcurgi programul, îți recomandăm să descarci, să vizualizezi și/sau să printezi materialele din curs pentru referință.

Unde găsesc slide-urile Powerpoint?

Slide-urile Powerpoint pentru fiecare modul se găsesc împreună cu materialele descărcabil ale modulului în cauză. Te rugăm să citești răspunsul la întrebarea de mai sus, pentru alte detalii. Se numesc fie „Slide-uri cu Învățăturile lui Gabor”, fie „Slide-uri de Practică”.

Ce trebuie finalizat pentru curs și până când?


Te rugăm să consulți secțiunea Descărcări a paginii de orientare din modulul introductiv. Fișierele specifice care conțin unele dintre aceste informații includ:

 • Structura programului Compassionate Inquiry
 • Ghid de finalizare a cursului
 • Schema cursului Compassionate Inquiry

Toate documentele de mai sus se află sub formă de pfd în modulul introductiv. Mai multe informații și instrucțiuni vor fi oferite înainte de finalizarea cursului.

Cum pot să accesez grupul de Facebook și forumul online?


Grupul de Facebook 

Dacă vrei să intri în grupul de Facebook România (opțional), folosește acest link: https://www.facebook.com/groups/620090166930470/

Ți se va cere să scrii numele facilitatorului, precum și denumirea grupei (ex. Iunie 2024) pentru a intra în grup. Te rugăm să nu distribui acest link persoanelor care nu fac parte din acest training. Dacă linkul nu este disponibil, te rugăm să contactezi online.ro@compassionateinquiry.com 

Am nevoie să-mi resetez parola, altfel nu pot accesa platforma

Te rugăm să utilizezi linkul ro.compassionateinquiry.com/login pentru a te autentifica și asigură-te că nu introduci niciun spațiu înainte sau după adresa de e-mail. Dacă nu îți amintești parola sau întâmpini probleme la introducerea acesteia, te rugăm să trimiți un e-mail la john@compassionateinquiry.com și îți vom trimite un link pentru a-ți reseta parola. Te rugăm să faceți acest lucru în câteva zile de când primești linkul, deoarece acest link va expira într-o săptămână.

Cum se folosește Zoom? Este sigur?

Vei folosi Zoom pentru toate întâlnirile cu facilitatorul, cu Gabor și pentru lucrul în diade/triade.

Îți recomandăm să aplici următoarele, deosebit de importante pentru diade și triade, dacă ești tu gazda:

 • Dezactivează partajarea ecranului, astfel încât participanții să nu poată prelua ecranul tău fără permisiune
 • Blochează întâlnirea după ce toată lumea a sosit pentru a preveni întreruperile nedorite
 • Nu postați public linkul de Zoom nicăieri. Oricine are acest link se poate alătura întâlnirii voastre
 • Asigură-te că Sala de Așteptare este activată în mod implicit. Sala de Așteptare este o caracteristică existentă care permite unei gazde să păstreze participanții în săli de așteptare virtuale individuale, înainte de a fi admiși la o întâlnire.
 • Înregistrarea pentru întâlnire (Opțional). Înregistrarea pentru întâlniri le va permite participanților să se înregistreze folosind adresa de email, numele și alte detalii înainte de începerea întâlnirii.

Ce voi practica în diade/triade?

Te rugăm să consulți Secțiunea Descărcări din Modulul introductiv, unde vei găsi Ghidul pentru echipele de practică CI, Eticheta în diade și triade și documentul de evidență a prezenței la diade și triade.

Ghidurile de practică pentru diade/triade pentru fiecare modul se află în secțiunea de descărcări a modulului respectiv.

Ce sunt diadele/triadele?

Diadă = 2 persoane care vor lucra pe rând ca client, apoi ca terapeut (60 de minute de practică/întâlnire). Triadă = 3 persoane care vor lucra, pe rând, ca terapeut, client și observator (90 de minute de practică/întâlnire). Vom vorbi despre aceasta, inclusiv despre structura diadelor/triadelor, la prima întâlnire bilunară, a cărei zi și oră este indicată în scrisoarea de bun venit.

Ce este o echipă de practică?

O echipă de lucru este formată din cca. 6 persoane care fac parte din același grup bilunar. Fiecare grup este format din 2-3 echipe de lucru. Diadele și triadele se formează dintr-o echipă de practică. Membrii echipelor de lucru vor fi persoanele principale cu care vei practica CI timp de un an.

Nu primesc emailurile (despre conținutul cursului sau despre module)

Te rugăm să intri pe această pagină pentru a te re-abona la platforma noastră online de curs. În anumite situații, această re-abonare se poate să nu fie suficientă și să mai fie nevoie de pași suplimentari. Te rugăm să trimiți un email la john@compassionateinquiry.com, pentru a-ți confirma re-abonarea.

Finalizarea cursului:

Am nevoie de clienți pentru studiile de caz?

Iată detaliile privind studiile de caz pentru finalizarea cursului:

Completarea a cel puțin 25 de formulare de studiu de caz (începând cu Nivelul 2 al cursului), documentarea sesiunilor individuale Compassionate Inquiry în care ai fost practician/terapeut și ai demonstrat o competență specifică CI.

Cel puțin 13 dintre aceste formulare de studiu de caz trebuie să fie cu clienți reali, care nu fac parte din formarea Compassionate Inquiry.

Celelalte 12 studii de caz pot fi din diadele/triadele tale cu participanți la cursul Compassionate Inquiry.

Nu pot fi mai mult de 5 studii de caz/client.

Cel puțin 5 dintre acestea vor fi trimise la jumătatea Nivelului 2, astfel încât să poți primi feedback, în timp ce celelalte 20 vor fi trimise aproape de jumătatea nivelului 3.

Studiile de caz trebuie trimise într-un document Word, salvat ca un singur fișier, fiecare studiu de caz începând din partea de sus a unei pagini. Folosește inițiale mai degrabă decât nume complete pentru a proteja identitatea clientului și a păstra confidențialitatea.

Care sunt cerințele pentru finalizarea cursului?

Începând cu grupa din februarie 2020, certificarea nu mai este o opțiune inițială după finalizarea cursului. Am migrat la Programul de Mentorat.

Comparația cerințelor pentru finalizarea cursului, program de mentorat și certificare

Componenta cursuluiFinalizarea cursuluiMentorat/CertificareFără certificare
Citește documentele pdf cu Învățăturile lui Gabor, Practica și ConversațiileDe completatDe completatNu este necesar să completezi
Vizionează toate videourilecu Învățăturile lui Gabor, Practica și ConversațiileDe completatDe completatNu este necesar să completezi
Chestionare – Învățăturile lui GaborCompletează chestionarele pentru fiecare modul – treci cu 80%Completează chestionarele pentru fiecare modul – treci cu 80%Nu este necesar să completezi
Chestionare – Conversații Completează chestionarele pentru fiecare modul – treci cu 80%Completează chestionarele pentru fiecare modul – treci cu 80%Nu este necesar să completezi
Răspunsuri la Ghidurile de practicăCompletează răspunsurile în scris pentru fiecare modulCompletează răspunsurile în scris pentru fiecare modulNu este necesar să completezi
Prezență la întâlnirile bilunarePrezență la cel puțin 22 din 25Prezență la cel puțin 22 din 25Prezență la cel puțin 18
Sesiuni în diade/triadePrezență la cel puțin 50Prezență la cel puțin 50Prezență la mai puțin 50
Studii de cazDe completat și de trimis 25De completat și de trimis 25Nu este necesar să fie trimise
Videouri de trimisOpțional, pentru a primi feedback în timpul întâlnirilor bilunareDe trimis 8 videouri în timpul Programului de Mentorat. De trimis un video pentru revizuire în vederea certificării după finalizarea Programului de MentoratNu este necesar să fie trimis
Întâlniri pe Zoom cu GaborParticipă sau urmărește înregistrarea fiecărei întâlniriParticipă sau urmărește înregistrarea fiecărei întâlniriOpțional
Formulare de competențăCompletează unul pentru tine însuțiCompletează unul pentru tine însuțiNu este necesar
Documentarea terapiei personaleMinimum 12 sesiuni Minimum 12 sesiuniNu este necesar să fie trimis
Practică în Nivelul 3Demonstrează experiență în Compassionate Inquiry în cel puțin o sesiune de practică în Nivelul 3Demonstrează experiență în Compassionate Inquiry în cel puțin o sesiune de practică în Nivelul 3Nu este necesar
Formulare de feedbackCompletează formularul pentru fiecare modul cel puțin o datăCompletează formularul pentru fiecare modul cel puțin o datăNu este necesar
Feedback al întregului curs la finalul Nivelului 3De completat la finalul cursuluiDe completat la finalul cursuluiNu este necesar
AsigurareNu este cerutăObligatorieNu este necesar
Plată extraNu este cerutăTrebuie să finalizezi Programul de Mentorat de 5 luni, după finalizarea cursului profesional de un an. După finalizarea Programului de Mentorat, poți aplica pentru certificare trimițând un video spre revizuire.Nu este necesar
Tip de CertificatCertificat de finalizare a cursuluiCertificat de Practicant Compassionate Inquiry, odată ce treci de procesul de revizuire a certificării.Fără certificat

Când trimit răspunsuri foarte personale și confidențiale la întrebările din Ghidul de studiu și practică al modulului – ce se întâmplă cu răspunsurile mele, în relație cu echipa de administrare CI? Cum sunt tratate informațiile?

Echipa noastră de revizuire a finalizării cursului (formată din 1-2 membri) caută să vadă că aceste întrebări au primit răspuns, dar nu le citește. Întrebările sunt create pentru a te ajuta să reflectezi, sunt pentru propria ta dezvoltare, să poți împărtăși cunoștințele în întâlnirile tale bilunare și în grupurile de discuții lunare.

Te invităm să scrii doar ceea ce te simți confortabil și să păstrezi restul privat.

Care este confidențialitatea videoclipurilor și documentelor mele?

Informațiile, fișierele și videoclipurile pe care le trimiți sunt strict confidențiale și vor fi vizionate numai de echipa de certificare (formată din facilitatorii CI, uneori Gabor și, dacă este necesar, echipa de administrare CI). Ceea ce trimiți va fi revizuit și șters la 60 de zile după ce toate cerințele de certificare au fost primite sau în termen de 8 luni după ultima săptămână de formare.

Opțiuni de încărcare a videoclipurilor:

În unele cazuri, este posibil ca videoclipurile să fie încărcate direct prin formularul online, însă aceasta este opțiunea implicită. Iată câteva alte opțiuni.

 • Încărcă direct prin formular (cel mai sigur)
 • Încărcă într-un serviciu online, cum ar fi Dropbox, Youtube, Vimeo și copiază/lipește linkurile către videoclipuri în formular

Îți recomandăm să încarci videoclipuri prin formular direct, dar dacă ai probleme, există o altă opțiune, în care poți încărca într-un serviciu online și poți partaja link-urile în formularul de certificare. Dacă faci acest lucru, te rugăm să fii conștienți de confidențialitatea videoclipurilor tale și că ești responsabil pentru asigurarea acestei confidențialități. Există multe servicii online pe care le poți utiliza, dar iată trei:

 • Youtube – video nelistat. Oferă încărcări video private (dar nu protejate prin parolă), totuși, pentru scopurile noastre, nelistat este cea mai bună opțiune. Youtube oferă încărcare video nelimitată gratuită. Pentru informații despre cum să faci videoclipuri YouTube private, vezi aici.
 • Dropbox, Google Drive, Microsoft OneDrive etc. Dacă ai unul dintre aceste servicii și suficient spațiu de stocare, poți încărca videoclipuri într-un folder din contul tău și poți crea link-uri pentru a le partaja în formularul de certificare.
 • Vimeo – Încărcări video private protejate prin parolă. Planul gratuit oferă doar 500 MB de încărcări pe săptămână, așa că pentru a încărca toate cele cinci videoclipuri, probabil că va trebui să faci upgrade la Vimeo Plus – 9 USD/lună. Îți poți închide abonamentul după aproximativ două luni, după ce videoclipurile au fost revizuite și când elimini videoclipurile de pe platformă. Pentru informații despre confidențialitatea videoclipurilor Vimeo, click aici.
Scroll to Top