Întoarce-te la tine într-un spațiu de respect reciproc și vulnerabilitate împărtășită.

Cercurile Compassionate Inquiry sunt grupuri de suport online deschise persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Concepute pentru a iniția procesul de auto-înțelegere, aceste sesiuni de 10 săptămâni te vor ajuta să accepți și să exprimi emoțiile tale, să accesezi înțelepciunea corpului tău și să integrezi trecutul, oferind instrumente pentru auto-reglare și vindecare, Cercurile Compassionate Inquiry îți vor permite să crești în prezent și să te deschizi către o viață de conexiune, libertate și bucurie.

Fiecare Cerc este condus de un Facilitator CI certificat.

Cercurile CI încep de două ori pe an – la începutul lunii mai și septembrie, și continuă timp de 10 săptămâni. Fiecare sesiune săptămânală durează 2 ore, iar fiecare grup cuprinde între 10 și 18 participanți.

Pentru cine este acest program?

 • Orice persoană cu vârsta peste 18 ani.
 • Persoanele care pot participa la toate cele 10 sesiuni de grup.
 • Persoane pregătite pentru o experiență profundă, care ar putea fi provocatoare și ar putea aduce în discuție probleme nerezolvate din copilărie.
 • Persoanele cu dorința de a se conecta, asculta și înțelege pe alții și experiența lor unică, precum și pe a ta.
Datorită adâncimii auto-reflecției necesare, Cercurile CI nu sunt potrivite pentru:
 • Persoanele dependente de substanțe în prezent
 • Persoanele cu boli mentale severe

Ce primești

Acces la un curs online pentru a urma practicile pentru fiecare săptămână, în plus un workshop în 4 părți cu Gabor pentru tine, de vizionat în timpul liber.

Atelier înregistrat în 4 părți cu Dr. Gabor Maté.

Înregistrare video în patru părți a unui workshop de două zile de Investigare Compassionată cu Gabor.

Partea 1 a workshop-ului de Investigare Compassionată cu Gabor în Vancouver (2:08:28)

Partea 2 a workshop-ului de Investigare Compassionată cu Gabor în Vancouver (2:25:00)

Partea 3 a workshop-ului de Investigare Compassionată cu Gabor în Vancouver (2:19:35)

Partea 4 a workshop-ului de Investigare Compassionată cu Gabor în Vancouver (2:26:49)

Zece apeluri video de grup săptămânale conduse de un Facilitator CI certificat. Fiecare sesiune săptămânală durează 2 ore, iar fiecare grup cuprinde între 10 și 18 participanți.

Temele săptămânale includ:

Taxele și programul Cercurilor CI

Taxa pentru programul de 10 săptămâni este de 800 dolari canadieni (aproximativ 540 de euro).

Pentru sesiunea septembrie 2024 sunt disponibile următoarele grupe:

 • Grupa 1 – în fiecare luni, începând cu 2  septembrie – Cerc facilitat de Ines Dumitriu, de la ora 19:00 
 • Grupa 2 – în fiecare miercuri, începând cu 4  septembrie – Cerc facilitat de Mirabela Butiri, de la ora 18:30 
 • Grupa 3 – în fiecare joi, începând cu 5  Septembrie – Cerc facilitat de Monica Măgureanu, de la ora 19:00 

Registrations for the September 2024 CI Circles are now open.

Înscrierile pentru Cercurile CI din septembrie 2024 sunt acum deschise.

Eligibilitatea pentru reducere la Cercurile CI

Puteți fi eligibil pentru o reducere dacă:

 • Dacă ați completat deja un ciclu al Cercurilor de Investigare Compassionată și doriți să participați din nou
 • Dacă sunteți în prezent înscris sau ați finalizat Cursul de formare profesională
 • Dacă ați plătit și sunteți înregistrat pentru Cursul scurt auto-ghidat CI
 • Dacă sunteți o organizație interesată să înroleze persoane în Cercurile CI
 • Dacă vă încadrați în una dintre categoriile de mai sus, vă rugăm să trimiteți un e-mail la online.ro@compassionateinquiry.com pentru a primi link-ul de plată cu reducere

Această reducere nu este transferabilă către altcineva. Pentru a fi eligibil pentru reducere, vă rugăm să trimiteți dovada plății cursului la online.ro@compassionateinquiry.com și veți primi un răspuns în termen de 48 de ore, în zilele lucrătoare, de luni până vineri.

Pentru a converti în moneda locală, accesați acest link.

Creatorii cursului

Dr. Gabor Mate Image

Dr. Gabor Maté este un medic pensionat, autor de bestseller-uri, un vorbitor internațional renumit și creatorul abordării de terapie Compassionate Inquiry.

Gabor a dezvoltat această abordare terapeutică pe parcursul a peste 20 de ani de călătorie personală și din munca sa cu pacienții în practica de familie, îngrijire paliativă și dependențe. El și-a dezvoltat sistemul în continuare în timp ce facilita ateliere de integrare axate pe vindecarea traumei prin utilizarea substanțelor psihoactive.

Sat Dharam Kaur ND Image

Sat Dharam Kaur ND l-a sprijinit pe Dr. Gabor Maté în structurarea abordării Compassionate Inquiry și în dezvoltarea programelor online.

Sat Dharam este un doctor naturopat, profesor și autor, care îmbină medicina naturopată cu Compassionate Inquiry, yoga, practicile de respirație și meditație pentru a-i ajuta pe ceilalți în vindecarea și integrarea minții, corpului și spiritului.

“Scopul Compassionate Inquiry este să pătrundă până la poveștile de bază pe care oamenii și le spun lor înșiși – să-i facă să vadă ce poveste își spun inconștient; care sunt acele credințe, de unde provin ele; și să-i ghideze către posibilitatea de a renunța la acele povești, sau de a renunța la controlul pe care acele povești îl au asupra lor …”

Dr. Gabor Maté

Cerințe de participare pentru participanții la Cercurile CI:

Pentru a construi și menține siguranța grupului, participanții trebuie să participe la cel puțin 8 din cele 10 întâlniri. Dacă sunt pierdute trei întâlniri, participantului i se va cere să părăsească grupul. Dacă doriți să repetați programul după ce ați pierdut trei sesiuni, veți putea să o faceți la un discount de 50%.

După începerea programului, participanții nu pot să schimbe grupurile, așa că vă rugăm să fiți atenți atunci când vă alegeți intervalul de timp.

Retragerea din curs

Compassionate Inquiry Inc își rezervă dreptul de a refuza acceptarea unui solicitant pentru un Cerc de Investigare Compassionată și de a retrage un participant din Cercurile CI în orice moment, dacă liderul cercului sau echipa de administrare determină că atitudinea, comportamentul sau opiniile unui participant ar putea afecta negativ calitatea experienței sau grupului, sau dacă participantul nu este potrivit pentru program. Compassionate Inquiry Inc, poate cere unui participant să părăsească cursul în orice moment. În cazul în care acest lucru ar avea loc, Compassionate Inquiry Inc va returna taxele plătite pentru curs.

Politica de anulare a înscrierii

Acesta este un program experiențial cu un număr limitat de locuri disponibile.

Deoarece un loc este rezervat pentru dumneavoastră atunci când vă înregistrați și plătiți, nu sunt disponibile rambursări pentru acest curs cu 14 zile înainte de data de începere și ulterior. Dacă solicitați o rambursare cu 15 sau mai multe zile înainte de data de începere, aceasta va fi acordată, minus o taxă administrativă de 250 CAD.

Pentru a converti în moneda locală, accesați acest link.

Scroll to Top