Monica Măgureanu

Contact Details

Monica Magureanu

Monica Măgureanu

Ca terapeut, abordarea Monicăi față de trauma își are rădăcinile în propria sa experiență personală de a-și descoperi propriile răni. După ani în care a încercat să le ascundă și să se protejeze, în cele din urmă a realizat că cicatricile ei nu sunt ceva de care să se rușineze, ci mai degrabă ceva de sărbătorit.

În multe feluri, călătoria ei a constat în a renunța la straturile mecanismelor de apărare și în a descoperi frumusețea ce poate fi găsită în cicatricile rămase.

Ea se inspiră din culturile antice, unde războinicii adesea lăudau propriile răni ca o dovadă a puterii și rezilienței lor. Prin munca sa, ea caută să sprijine alții să îmbrățișeze propriile răni și să recunoască puterea ce poate fi găsită în vulnerabilitate și autoconștientizare. Formarea ei în Coaching Sistemic, Birth Chart Depository și Compassionate Inquiry îi influențează abordarea de lucru cu clienții, ghidându-i să devină cunoscuți de ei înșiși și să găsească vindecare și creștere în propriile lor lupte.

Pasinea ei pentru cai, tango, Seichim-Reiki, yoga, culturi antice, simboluri și natură au fost și sunt ghidurile cele mai valoroase pe drumul său.

„Sunt suma sentimentelor, experiențelor, acțiunilor și proiectelor, sentimentele și emoțiile născute din ele, sunt pasiunile mele și oamenii pe care i-am întâlnit până acum pe drum, sunt pur și simplu... și aștept cu nerăbdare să te întâlnesc” (Monica)

Practitioner Info

Limbi vorbite
română, engleză
Alte training-uri certificate
Program complet de Mentorat în Compassionate Inquiry
Program în curs de Internship în Compassionate Inquiry
Nivelul Shoden al Ushui Reiki Ryoho
Fundamentele Coachingului Sistemic, Metasysteme Coaching
Practicant certificat și facilitator al Birth Chart Depository, École Internationale du Référentiel
Profesie
Psiholog
Specialități
ADHD, Anxietate, Depresie, Stres

Location

Contact Information

Adresă
București, România

Contact Practitioner

Scroll to Top