Compassionate Inquiry Experience România

Suntem încântați să te invităm la primul nostru eveniment Compassionate Inquiry Experience România, un eveniment în limba română. Vino alături de noi la Hotel Caro, din București, pe 19 septembrie 2024, pentru o oportunitate unică de a participa la procesul Compassionate Inquiry, așa cum este modelat de Dr. Gabor Maté, Sat Dharam Kaur ND și echipa noastră de facilitatori experți CI.

În cadrul acestei conferințe vei putea:

  • Asista la sesiuni demonstrative Compassionate Inquiry, susținute de Sat Dharam Kaur ND, co-creator CI, Luke Sniewski, Assistent Director CI și fondator Somawise, Cristina Bâra, Director CI România și Diana Safta, Facilitator CI
  • Să te conectezi cu alți participanți
  • Afla mai multe despre declanșatorii pe care îi întâlnești în fiecare zi
  • Învăța tehnici de auto-reglare, conduse de Sat Dharam Kaur ND
  • Afla mai multe despre programele Compassionate Inquiry România și adresa întrebări celor care le facilitează
  • Asista la un panel despre auto-compasiune
  • Afla mai multe despre teoria polivagală

Înregistrare CI Experience România

Pentru a participa la Conferința CI Experience România va trebui să achiziționezi un bilet urmând linkul următor. Prețul biletului este 600 de lei.

Ofertă Early bird
Până pe 31 iulie 2024 poți cumpăra un bilet la prețul redus de 490 de lei.

Când: 19 septembrie 2024, începând cu ora 8:00
Unde: Hotel Caro, Str. Barbu Văcărescu 164A, București

Agenda CI Experience România

Despre abordarea Compassionate Inquiry:

Abordarea Compassionate Inquiry te invită să privești poveștile pe care ți le spui inconștient și să recunoști cum aceste povești îți direcționează viața, îți afectează sănătatea și generează suferință. Odată ce recunoști convingerile pe care le-ai purtat și de unde au provenit, poți să le pui sub semnul întrebării validitatea. După ce le-ai pus sub semnul întrebării, te poți deschide posibilității de a te elibera de identificarea cu ele și de controlul pe care îl au asupra ta. Astfel că apare un nou mod de a fi, conducând la spontaneitate, alegere, expansiune și libertate.

Dezvoltat pentru:

Oricine are peste 18 ani și dorește să își vindece traumele, precum și pentru profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să-și dezvolte abilitățile personale și profesionale.

Cine sunt creatorii și facilitatorii Compassionate Inquiry:

Dr. Gabor Maté:

Dr. Gabor Maté este un medic pensionat, autor de bestselleruri, un vorbitor de renume internațional și creatorul abordării Compassionate Inquiry în psihoterapie.

Dr. Maté și-a dezvoltat abordarea terapeutică pe parcursul unei călătorii personale de 20 de ani. Aceasta a apărut ca o sinteză a muncii sale cu pacienții în practica de familie, îngrijirea paliativă și reabilitarea dependenței. Ulterior, a dezvoltat sistemul în continuare în timpul atelierelor de integrare axate pe vindecarea traumei prin utilizarea psihedelicelor.

Sat Dharam Kaur ND:

Sat Dharam Kaur ND este co-creatoarea și CEO-ul Compassionate Inquiry. Este autoare și doctor naturopat, specializată în dependență, medicină minte-corp și sănătatea femeilor. Este facilitator fondator Compassionate Inquiry, mentor Compassionate Inquiry, precum și practicant Compassionate Inquiry.

Facilitatori și Practicieni CI

Întrebări frecvente

Vor fi discuții și prezentări și în limba engleză?

Da, însă pe toată durata evenimentului vom asigura traducere simultană în limba română la cască.

Dacă am întrebări pentru cei din comunitatea CI România voi avea când și cui să le adresez?

Da, vom fi disponibili pe întreaga durată a evenimentului avem în agendă și un moment de întrebări și răspunsuri.

Dacă nu am urmat niciunul dintre cursurile CI pot participa la conferință?

Da, evenimentul este deschis tuturor celor care lucrează cu oameni, care vor să afle mai mult despre abordarea Compassionate Inquiry, dar și celor care vor să învețe lucruri noi despre sănătatea mintală.

Ce pot face dacă nu pot participa fizic la conferință?

Conferința va fi înregistrată, iar ulterior, în perioada următoare după încheierea evenimentului, înregistrarea întregii zile va fi trimisă prin email celor care au achiziționat un bilet.

Politica de rambursare:

Acesta este un eveniment experiențial cu un număr limitat de locuri disponibile. Deoarece un loc este rezervat pentru tine atunci când te înregistrezi și plătești, nu sunt disponibile rambursări pentru acest eveniment.

Pentru întrebări suplimentare, te rugăm să trimiți un email la online.ro@compassionateinquiry.com.

Simte-te liber să împărtășești acest eveniment cu prietenii, familia, colegii sau oricine ar putea beneficia.

Scroll to Top