Anca Stanciu

Contact Details

Anca Stanciu

Anca Stanciu

Sunt calificat ca psihoterapeut cu master în Psihologie Clinică.

Călătoria mea în psihoterapie a luat o turnură transformatoare când m-am înscris în Programul de Compassionate Inquiry și am obținut multe perspective redefinindu-mă personal și profesional prin învățarea unei abordări care a augmentat toate modalitățile pe care le-am învățat anterior.

Practica mea este impregnată de prezență și compasiune față de mine și de clienții mei, favorizând o relație mai profundă cu clienții și promovând o înțelegere holistică a experiențelor acestora, permițându-le să-și exploreze sinele interior fără frică sau judecată.

CI îmi aprofundează, de asemenea, pasiunea pentru psihogenealogie și trauma transgenerațională prin facilitarea explorării empatice a narațiunilor familiale. Îmi permite să înțeleg transmiterea intergenerațională a traumei și să faciliteze schimbarea tiparelor disfuncționale pe termen lung.

Lucrez cu clienți din multe țări, online sau în persoană, și este un privilegiu să merg alături de ei explorându-le căile unice de dezvăluire a adevărului lor.

Practitioner Info

Limbi vorbite
română, engleză
Alte training-uri certificate
Master în Psihologie Clinică, Terapie Cognitiv-Comportamentală, Hipnoterapie, Prim Ajutor Psihologic, Managementul Stresului în accidente, Evaluarea și intervenția traumei, Psihologia îmbătrânirii.
Profesie
Psihoterapeut
Specialități
ADHD
Prețul pe oră în CAD
130
Scară glisantă disponibilă
Nu
Acceptarea de noi clienți
Da

Location

Contact Information

Adresă
Romania

Contact Practitioner

Scroll to Top