Irina Ungureanu

Contact Details

Irina Ungureanu

Irina Ungureanu

Irina este terapeut specializat în traume, cu o practică privată concentrată pe sprijinul în caz de distres suicidar, tulburări de dispoziție și integrare psihedelică. Este vorbitor public, trainer și lector în dezvoltare personală și sănătate mentală, precum și facilitator de plante medicinale.

În ultimii ani, a fost facilitator al spațiului de atenție pentru suicid - întâlniri lunare de suport în cadrul programului CI (Compassionate Inquiry), precum și coordonator al echipei de prevenire și suport pentru suicid în cadrul CI - pentru oricine din program care ar putea experimenta distres suicidar, și co-creator al Trainingului de Atenție pentru Suicid.

Continuând propriul ei parcurs de recuperare din traumă, Irina a descoperit că CI este o modalitate revelatoare pentru a recâștiga întregirea și a restabili echilibrul minte-corp-spirit. Este recunoscătoare și pasionată în a sprijini alți oameni pe drumul lor spre vindecarea traumei, oferind un spațiu sigur și plin de compasiune pentru creștere, auto-descoperire și conștientizare afirmativă a vieții.

Irina oferă consultații prin Zoom sau în persoană, în București.

Practitioner Info

Limbi vorbite
română, engleză, franceză
Alte training-uri certificate
Licență în Arte Performative, Master în Pedagogie, cu specializare în Psihoanaliză în Procesele Pedagogice, Doctorat în Interculturalism.

Program de Mentorat în Compassionate Inquiry finalizat.

Certificare în Psihologie Transpersonală.

Formare în Prevenirea Suicidului - Managementul Suicidalității cu Clienți cu Crize Ridicate DBT, Terapia de Procesare Cognitivă (CPT) pentru Suicidalitate: Depășirea Punctelor Blocate și Crearea Flexibilității Mentale, Noi Insighturi și Strategii: Planificare de Siguranță în Criză cu Tineri și Adolescenți.
Profesie
Psiholog
Specialități
ADHD

Location

Contact Information

Adresă
Bucharest, Romania

Contact Practitioner

Scroll to Top